Over mij

mevrouw mr. C.J.A. -Chris- Miljoen

Jurist Arbeidsrecht

Na mijn rechtenstudie (2001) had ik één doel: brede ervaring opdoen bij zoveel mogelijk bedrijven. Ik ben begonnen bij de Rechtbank in Arnhem en vervolgens gaan werken als juridisch adviseur bij diverse advocatenkantoren en een rechtsbijstandsverzekeraar. Na enkele jaren heb ik de overstap gemaakt naar de zorg en gewerkt als Hoofd P&O / Jurist Arbeidsrecht.

 

Mijn eigen bedrijf – De volgende stap was mijn eigen bedrijf beginnen: Miljoen Specialisten Arbeidsrecht. Adviseren op mijn eigen manier, vanuit mijn kernwaarden. Ik werk doelgericht, ben betrokken, heb oog voor details en wek door mijn persoonlijke aanpak snel vertrouwen bij mijn cliënten. Hierdoor kunnen zij openhartig en met een gerust hart hun verhaal kwijt in hun zoektocht naar een goede oplossing. Want dat laatste, daar gaat het om. Een goede oplossing, bij voorkeur voor beide partijen!

Over mij

Naast mijn passie voor het arbeidsrecht heb ik nog een andere passie: het runnen van een B&B in het prachtige groene dorp Oosterbeek, volledig gericht op een gezonde leefstijl. Een uit de hand gelopen hobby waar ik ontzettend veel plezier aan beleef!
 
Gezondheid heeft mijn aandacht getrokken. Voor mezelf en mijn gezin, maar inmiddels ook voor cliënten die ontslagen worden. Ontslag is een ingrijpende gebeurtenis, zeker als je het niet zag aankomen. En dat gebeurt maar al te vaak helaas. Het raakt mensen in hun zekerheden en levert veelal stress op met gevolgen voor hun gezondheid. Vanuit die wetenschap probeer ik cliënten zo goed mogelijk te begeleiden.
 
Wil je meer weten over een gezonde leefstijl en mijn B&B? Klik hier voor de website.   

Chris Miljoen